Ray Ban napszemüveg, ami mindenkinek jól áll

ray ban napszemüveg1_2

Első Ray Ban napszemüvegem, de nem az utolsó

A Ray Ban napszemüvegeket sokan ismerik, és méltán népszerű a vásárlók körében. Főleg a kinézete miatt gondoltam rá mindig úgy, mint egy álomszemüvegre, azonban végre a valóságban is a kezeim között foghatom a saját darabomat. Idén sikerült nekem is beszereznem egyet!

Miért szeretem annyira a Ray Ban napszemüvegeket?

Először is, sok ismerősöm hordta ezt a márkát, és mindenki nagyon meg volt vele elégedve, így nekem is ki kellett próbálnom. Azonban több éven keresztül, valahogy mindig kimaradt ez a dolog az életemből. Vagy a nyaralásra szánt összeg miatt nem volt pénzem megvásárolni egy Ray Ban napszemüveget, vagy egyszerűen csak augusztusra jutottam el addig, hogy elkezdjek egy szemüveg vásárlásán gondolkozni. Így hát nem volt egyszerű számomra csak úgy megvenni egy ilyen darabot, de mindig is tervbe volt véve. Néha tényleg évekig csak tervezek dolgokat, míg egyszer egy random vasárnap délután véghez is viszem ezeket. Nos, idén éppen ez történt. Májusban ültem egy vasárnap délután a kedvenc sorozatom felett, és megláttam egy olyan Ray Ban napszemüveget az egyik szereplőn, amit én is kinéztem már magamnak. El is küldtem egy ismerősömnek egy képet a szemüvegről, akinek már korábban is beszéltem erről, nem tudtam megmutatni. Ő pedig visszaválaszolta, hogy mintha pont ilyet látott volna az eOptika oldalán a napokban az akciós termékek között. Úgyhogy gyorsan rá is kerestem erre az oldalra, és ott volt!

ray ban napszemüveg1_1

Tapasztalatom a Ray Ban napszemüvegekkel

A Ray Ban napszemüveg számomra tényleg egy álom volt, így hatalmas elvárásokkal indultam a dolognak, és nem kellett csalódnom. Először megrendeltem néhány perc alatt az eOptika oldalán, ahol még dioptriás napszemüvegeket is tud vásárolni az ember. Szerencsére nekem tökéletes a látásom, így nem kellett ilyen jellegű lencséket rendeltem, hanem csak a normális UV szűrővel rendelkező napszemüveget vásároltam meg. A Ray Ban egy középkategóriás márka, így tulajdonképpen remek ár-értékarányban juthatunk hozzá ezekhez a darabokhoz. Az eOptika oldalán pedig éppen kedvezményesen lehetett ezekhez hozzájutni. Persze akkor sem érdemes elszomorodni, hogyha ez az akció már lejárt, mert mindig lehet náluk találni kedvezményes termékeket, amikre érdemes lecsapni, mert jelentős összegeket spórolhatunk így a nyári kiegészítőnkön.

Nekem persze csak a Ray Ban napszemüveg jöhetett szóba, ha már annyi ideig szerettem volna ilyen lelkesedéssel, nem szívesen választottam volna más márkát vagy terméket. Az eOptika oldalán a házhozszállítás opciót választottam, mert a várt szállítási dátumon éppen szabadságra terveztem menni, amit kis otthoni lazítással szerettem volna eltölteni. Így hát alig vártam már a napot több okból is, de a szabadságnál már csak a Ray Ban napszemüveg volt izgalmasabb aznap.

És persze, ahogy mondtam, nem kellett csalódnom, azt kaptam, amit vártam már olyan régóta. Még jobb is, mint hittem volna. Úgy gondoltam, nem fog olyan jól állni az arcomhoz ez a napszemüveg, de szerencsére a tükörbe nézve pozitívan csalódtam, nagyon tetszett a Ray Ban napszemüveg magamon is.

ray ban napszemüveg1_3

Miért tartom jó ötletnek a Ray Ban napszemüveg megvásárlását?

Nos, számomra a Ray Ban napszemüveg volt az álomszemüveg, de persze ez mindenkinél eltérő, mindenkinek más ízlése van, más árkategóriát engedhet meg magának. Azonban annyit tudni érdemes, hogy UV szűrősnek kell lennie a lencsének, mert ennek hiánya komoly gondokat okozhat a szem épségében, látáscsökkenéshez vezethet a nem megfelelően védett szem. Így mindenképpen optikából vagy megbízható helyről vásároljuk ezt a nyári kiegészítőt. Szerintem a Ray Ban napszemüveg azért jó választás, mert a kereteik mindig megállják a helyüket, akármi is legyen éppen a divat, ehhez a márkához bátran fordulhatunk a választás során. Amikor márkás szemüvegekről van szó, érdemesebb ezeket a darabokat választani, amiket nem csak idén, de öt vagy több év múlva is bátran fel merünk majd venni. Ráadásul jó ötlet, hogyha nem az adott év trendjeihez igazodik az ember, hanem a saját stílusát, arcformáját tartja előbbre valónak, olyan keretet választ, amit majd évekkel később is fel tud venni, és mindezt szívesen teszi.

Összességében a Ray Ban napszemüvegekről

Számomra nagyon jó döntésnek bizonyult ezt a szemüveget választani, mindennel meg vagyok elégedve ezzel kapcsolatban. Ha újra lehetne dönteni, hogy milyen darabot válasszak, megint csak ennél a terméknél kötnék ki. Ezzel beteljesült egy álmom. Mivel ennyire szerettem volna, így már biztosan tudom, hogy még évekkel később is jó emlék lesz ez a vétel és tudom is használni majd ezt a kiegészítőt a meleg nyári hónapokban, valahányszor csak szükségem van rá. Remélem, hogy mindenki talál magának egy olyan márkát vagy formát, amihez ennyire tud ragaszkodni, mint én. És ki tudja, talán éppen a Ray Ban napszemüvegek lesznek másnak is a nagy kedvencei. Engem mindenesetre már sikerült meggyőzniük, biztos vagyok benne, hogy másik is szeretni fogják ezt a terméket, ha egyszer megvásárolták.