Makacs kis tacskó kutya eladó

Kutya eladó, avagy miért nőtt annyira a szívemhez a tacskó?

Viszonylag sokáig gondolkoztam azon, hogy vajon miért fűz ennyire tulajdonképpen megmagyarázhatatlanul szoros viszony engem a tacskókhoz, mint a komplett kutyafajtához. Hiszen valljuk be nem a legszebb és nem is a legokosabb kutyafajta, mégis valahogyan oly annyira vonzódom hozzájuk, hogy el sem tudom mondani, milyen nagy örömet tud belőlem kiváltani az, ha egy édes kis tacskó a közelembe van vagy csak egy rövid ideig is játszhatok vele. Tulajdonképpen ez akkor tudatosult a leginkább bennem, amikor az egyik ismerősöm meghirdette az interneten, hogy akad nála néhány kutya eladó, mivel sok kis kölyök kutyája született és igazából csak teher volt neki a sok kis jószág. Én pedig annyira bezsongtam, hogy folyamatosan zaklattam a páromat, hogy vegyen nekem egy ilyen kis tacskót, vagy legalább csak nézzük meg az eladó kutyák kínálatát, mert minden álmom, hogy legyen egy ilyen édes jószágom, mint az adott tacskó. Így hosszas győzködés után elmentünk megnézni az adott eladó kutyákat, ahol bizony édesebbnél édesebb kis tacskók voltak, akiknek a puszta látványától is instant elolvadtam, hiszen annyira édesek voltak.

A párom egészen addig nem akart bele menni abba, hogy válasszunk az eladó kutyák közül egy tacskót, amíg el nem kezdtem neki mesélni azt, hogy amikor kisgyermek voltam ugyanilyen tacskóm volt, mint amilyenek az itt található eladó kutyák és egyszerűen annyira imádtam azt a jószágot, hogy szeretnék a nosztalgia kedvéért még egy ilyen kiskutyát. Természetesen, amikor ezeket az ellenállhatatlan érveket felhoztam azonnal meglágyult a szíve és belegyezett abba, hogy egy kedves kis tacskót megvásároljunk az eladó kutyák közül. De felmerülhet a kérdés teljesen jogosan, hogy miért is vagyok ennyire odáig az adott kutyafajtákért és miért szeretem a személyiségüket minden más kutyafajtáénál jobban. Az alábbiakban erre adnék rövid választ.

Kutya eladó, avagy miért pont a tacskót gondoltam a legideálisabb választásnak?

Számomra, mint már az előbbiekben is említettem a tacskók különleges kötelékkel bírnak, hiszen kislánykoromban tacskónk volt és úgy hiszem úgy szerettem akkoriban azt a kis jószágot, mintha csak a testvérem lett volna. Tulajdonképpen együtt nőttünk fel és mindig együtt játszottunk így egy igazán szoros és nagyon jó viszony alakult ki kettőnk között. Már alapvetően csak a testfelépítésükért is teljesen odáig vagyok, hiszen az a hosszúkás virsli alak, annyira, de annyira édes, hogy tulajdonképpen szavakat nem találok rá. A mozgásuk is mindig bámulatba ejtett, hiszen annyira bolondul tudnak járni, hogy az elképesztően szórakoztató tud lenni már csak abban az esetben is, ha nézzük. Számomra mindig a leginkább klasszikus tacskók tetszettek a leginkább a fekete, rövid szőrű kis barna foltokkal, hiszen ezt tartottam világ életemben a legaranyosabb dolognak a világon. De természetesen sok féle tacskó létezik, csak számomra a klasszikus tacskó egyértelműen a rövid szőrű fekete. De amiért igazán rajongok az adott jószágért az egyértelműen a jelleme, ugyanis szerintem valami elképesztően különleges és rendkívül szórakoztató jelleme van az adott jószágnak. Akit bővebben érdekelnének a tacskók, a kutya eladó keretein belül az feltétlen látogasson el a Pet4you kutya eladó oldalára és tájékozódjon kedvére.

Tacskó kutya eladó sorban

Tulajdonképpen a talán legismertebb tulajdonsága tacskónak, hogy valami elképesztően csökönyös és öntudatos, mondhatni pimaszul beképzelt jószág, mely amúgy igazán szórakoztató tud lenni hosszútávon. Ugyanis abszolút nincsen tisztába a saját kompetenciáival, mondhatni sok esetben úgy érzékeli, hogy bizony ő a világ közepe és őt abszolút nem lehet visszatántorítani semmitől és senkitől. Éppen ezért egy elég szigorú neveltetés szükségeltetik számára, ugyanis tényleg nagyon el tud szállni magától, ami valljuk be nem feltétlen egy jó opció. Abban az esetben, ha mi vagyunk az adott kutyus gazdái. Sok rajzfilmben kifejezetten sznob, úri, igazán beképzelt kutyának állítják be az adott kutyafajta karakterét és valljuk be ez azért annyira nem is áll távol a valóságtól, ugyanis az adott kutyafajta elképesztően beképzelt tud lenni, mintha csak tényleg valami királyi leszármazott lenne, és ő körülötte forogna a világ. Pontosan emiatt a viselkedése miatt viszonylag gyakran keveredik más kutyákkal konfliktusba, kiváltképpen nagyobb testű kutyákkal, ugyanis abszolút nincsen tisztába azzal, hogy bizony nem feltétlen legyőzhetetlen annak ellenére sem, hogy ekkora önbizalommal rendelkezik.