Online is van ám optika!

eOptika, online optika?

Az eOptika egy igazán szimpatikus üzletfilozófiával rendelkezik online optika. Céljuk az, hogy ügyfeleik és vásárlóik számára a lehető legjobb áron (a bolti árakhoz képest kedvezőbb feltételekkel), kényelmesen a fotelből és gyorsabban hozzájuthassanak a nekik szükséges termékekhez. A vásárlói elégedettség a prioritásuk, így mindenféle visszajelzést szívesen fogadnak. A felmerülő problémák esetén is a minél gyorsabb megoldásra törekszenek. Termékeikre 120%-os termék- és ár garanciát vállalnak, amihez hozzá tartozik a 30 napos pénz-visszafizetési garancia is. Ez minden termékükre egyaránt vonatkozik.

Az eOptika milyen garanciákat vállal?

Az eOptika számos olyan garanciát vállal, amellyel biztosít minket, vásárlókat arról, hogy megbízható forgalmazó. Ilyen az eredeti termék garancia, vagyis az általuk kínált termékek mindegyike eredeti termék. Ez a garancia magába foglalja a minőségre való garanciát. Biztosra vehetjük, hogy a termékek ellenőrzött, kipróbált és akkreditált tesztekkel alátámasztott gyártmányok.

Az ár garanciára is számíthatunk az eOptika részéről. Ez azt jelenti, hogy az eOptika arra törekszik, hogy a piaci viszonyokhoz képest a lehető legkedvezőbb árakat biztosítsa a vásárlóknak. Ebben olyannyira elhivatottak, hogy vállalják, ha bárhol Magyarországon olcsóbban hozzá tudunk jutni a náluk vásárolt termékekhez, akkor a különbözet 120%-át visszatérítik a rendelésből. Arra azonban figyeljük, mely termékekre vonatkozik ez a lehetőség, mert vannak kivételek. A visszatérítés két esetben lehetséges: amennyiben már kézhez kaptuk a terméket, de egy héten belül találunk olyan hagyományos vagy internetes áruházat, amely hivatalosan be van jegyezve, működtetésében nincsenek kifogások és bárki vásárolhat tőlük, és még a termék ára is kedvezőbb. Valamint akkor, ha átvettük és kifizettük a termékeket, és a fentebb is felsorolt tulajdonságokkal rendelkező forgalmazótól, és meg van a vásárlást igazoló számla eredeti példánya. Ehhez természetesen a termékkosarak végösszege kerül elbírálásra és a visszatérítés a következő rendeléskor vásárlási utalvány formájában történik. Ez az ár garancia nem érvényes a más kereskedőknél futó különleges, vagy időszakos akciókban részt vevő termékekre, és erre évente maximum 5 alkalommal van lehetőségünk. Ahhoz, hogy ezt a garanciát érvényesíteni tudjuk a fennálló helyzetben, meg kell adnunk a termék pontos adatait (márka, típus, kiszerelés, paraméterek), az optikai szaküzlet adatait (név, cím, termék internetes címe, ha van), az alacsonyabb ár észlelésének pontos időpontja (érdemes fényképet, vagy screenshotot készíteni róla) és fényképes bizonyíték a vásárlásról (például a számláról, terméklapról)

Az eOptika webáruháznál van-e visszavételi garancia?

Amennyiben nem vagyunk elégettek a kézhez kapott termékkel, úgy 30 napon belül, szemüvegek esetében 14 napon belül érvényesíthetjük a pénz-visszafizetési garanciát. Ez nem munka-, hanem naptári napokra vonatkozik. Az, hogy miért váltjuk vissza a terméket, nem szükséges megindokolnunk, mindössze arra ügyeljünk, hogy a termék bontatlan, utólagos sérülésektől mentes, sértetlen csomagolású és nem használt legyen. Átvételkor mindig ellenőrizzük le a termékeket, nem sérült-e a csomagolás, vagy maga a termék, ha erre lehetőségünk van. Így minél gyorsabban jelezhetjük a problémát. Minőségi kifogáshoz egy űrlapot kell kitöltenünk az https://eoptika.hu/ oldalon. És a számlát természetesen mindig őrizzük meg.

Az eOptika vállalja azt is, hogy a vásárlást egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a számunkra. Azzal már, hogy internetes áruházból beszélünk, a vásárlás sokkal kényelmesebb. Otthonról, a fotelben ülve intézhetjük el minden csínját-bínját. Személyes átvételre is lehetőséget biztosítanak. Az átvétel időpontjáról azonnali értesítést kapunk, vagy, ha mégis a kiszállítás mellett döntünk, akkor az üzenetben a csomag útnak indításakor jön az értesítés. 24 órán belül már kézhez is kaphatjuk a csomagunkat, de, ha mégsem tudnánk átvenni, akkor kétszer, díjmentesen újra megpróbálják kézbesíteni. Arra is van lehetőségünk, hogy csomagponton vegyük át a termékeket. Közel 3000 átvételi pont közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt.

Mitől olyan megbízható az eOptika?

Az internetes vásárlással még sokaknak vannak fenntartásai, de mint láthattunk az eOptika nagyon szigorúan veszi vállalati filozófiáját és fontosnak tartja a vásárlóinak bizalmát. Nem csak megszerezni, de megtartani is. Az online vásárlás nagyon kényelmes, és ha megbízható oldalról rendelünk, akkor a személyes adatainkat sem kell féltetnünk. Nem történhet baj. A megbízható vállalatokról pedig ugyanúgy tájékozódhatunk az felügyeletükre létrehozott szervek honlapjain. Egy kis tudatossággal és tájékozódással nem érhet minket meglepetés. Az eOptika pedig nem árul zsákbamacskát. Rengeteg termék közül válogathatunk és nem kell heteket várnunk ahhoz, hogy kézbe kapjuk a csomagunkat. Így tulajdonképpen jobban járunk, mintha elugrani a legközelebbi áruházba. Időt spórolunk és kedvezőbben vásárolunk.