a Szalóki Találkozó főszervezője, az Egri Főegyházmegye ifjúsági referense, július 13. csütörtökön előadást és műhelyt tart az Egerszalóki Ifjúsági Találkozó és Lelkigyakorlaton.

1979-ben született Rozsnyón, 2004-ben szentelték pappá. (2004-2007. Jászárokszállás, káplán; 2007- 2010. Mezőkövesd I., káplán; 2010-2014. Eger-Belváros, káplán;  2014- Szirmabesenyő, plébániai kormányzó)
2011-ben Ternyák érsek úr megbízta az Egerszalóki Találkozó szervezésével, és 2012-ben kinevezte az egyházmegye ifjúsági referensévé. 2013-tól a Páterrock együttessel (Galo Gábor Nagy Krisztián, Lipcsák János, Czibere Zsolt) evangelizálnak, az elmúlt Szalókon is nagysikerű koncerteket adtak. Céljuk, hogy ne csak a szószékről hirdessék Jézus örömhírét, hanem a zene által is kifejezzék Isten irgalmasságát és közelebb kerüljenek az ifjúsághoz az általuk játszott számokkal.

Gábor atya így vall magáról és a zenekarról:

“Gyermekkorom óta életem része a zene. Két fontos, életreszóló döntést hoztam tíz éves korom előtt: ministrálni kezdtem és jelentkeztem a zeneiskolába, ahol gitározni és énekelni tanultam. Miután bekerültem a szemináriumba, a zene összekapcsolódott papi hivatásommal. […] Már az boldogság, ha látjuk hallgatóság csillogó szemét, halljuk, hogy velünk énekelnek. Bár nem könnyű a rengeteg a papi teendőnkkel összeegyeztetni a próbákat és a fellépéseket, igyekszünk mindenhová eljutni, ahova hívnak bennünket, hogy így is tanúságot tegyünk Istenünk irgalmas jóságáról.”