Véget ért a 35. Szalók!

 

Hála és köszönet mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy az idei Egerszalóki Találkozó is rengeteg áldással és kegyelemmel záruljon!
Fantasztikus csapatmunka volt!

SOLI DEO GLORIA!

 

Kedves Barátunk!

Örömmel tudatjuk, hogy megkezdtük a szervezést, előkészítést az idei Egerszalóki Ifjúsági Találkozó és Lelkigyakorlatra!
A legfontosabb, hogy ne felejtsd el beírni a naptáradba a következő SZALÓK dátumát:

2018. július 11-15.

Folyamatosan kerül majd fel oldalunkra minden fontos infó, ami Szalók kapcsán érdekes lehet. Hírekért, információkért, régebbi képekért, cikkekért keresd fel facebook oldalunkat.

A megszokott módon, színvonalas előadásokkal, zenei programokkal, műhelyekkel, kiscsoportos beszélgetésekkel várunk mindenkit a következő Találkozóra. Addig is bátran eresszetek meg egy-egy imát értünk, szervezőkért. Köszönjük!

A kérdésekre adott válaszokat, adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki, azokat kizárólag a szervezéshez használjuk.

KERÉNYI LAJOS ATYA GONDOLATAI

“A kereszténység az igazi lendület, fejlődés, öröm, lelki harmónia. Nem veti meg a kincs, hír, gyönyör kínálta értékeket. Igenis, a Jóisten segítségével használja ezeket, de nem engedi, hogy azok leállítsák és függővé tegyék. Ferenc pápa is ezt üzeni a mai nemzedéknek.

Szükségünk van szentekre, akik moziba mennek, zenét hallgatnak, de Istent teszik első helyre, akik képesek a tiszta szerelemre és a tisztaságot megszentelik, akik nem félnek a világban élni.

Szükségünk van kólát, hot-dogot fogyasztó, internetező és okos eszközöket használó szentekre, akik szeretik az Eucharisztiát, de nem szégyellnek hétvégén sört inni…”

tovább»

 

KAPCSOLAT

Főegyházmegyei
Ifjúsági Iroda – Eger


Galo Gábor, ifjúsági referens

Federicsné Varhola Regina, irodavezető

cím: 3300 Eger, Széchenyi u. 5. email: iroda@fieger.hu
tel.: +36 (30) 582-34-14

Hivatali idő: H-P 9-16 óra között


Sajtókapcsolat:
Balogh Ferenc, sajtókoordinátor
tel.: +36 (30) 645-48-48

Ha kérdésed van, tedd fel!