Info

REGISZTRÁCIÓ

Ahogy az elmúlt években opcionálisan előre, az interneten is lehetett regisztrálni a találkozóra, ez megtehető most is ezen az űrlapon. Ez nem kötelező, de nagyban megkönnyíti a szervezők munkáját.

Regisztrálni a helyszínen is lehet érkezéskor, az információs sátornál.

Hozzájárulási támogatás:
5 napra: 3000 Ft/fő, amely tartalmaz egy Szalókos pólót is!
1 napra, illetve a szentmisék kivételével, bármely programra: 1000 F/fő/nap vagy alkalom.

ÉLETKOR
Mivel ifjúsági találkozóról van szó, a téma is és a program is ez alapján épül fel. Éppen ezért, elsősorban 16 és 30 év közötti résztvevőket várunk. 16 évnél fiatalabbak csak családdal (szülővel, szülőkkel) vagy egyéb nagykorú kísérővel (testvér, közösségvezető, plébános, pedagógus) vehetnek rész a rendezvényen.

SZÁLLÁS
A találkozó sátortábor jellegű, tehát a résztvevők a maguk által hozott és fölállított sátrakban laknak, ezek helyének kijelölésében (esetleg annak fölállításában) a szervezők segítséget nyújtanak. A sátorozáshoz ajánlatos hozni a megfelelő járulékos dolgokat, mint pl. takaró, polifoam, stb. Közel 30 év tapasztalatai alapján ajánlatos elemlámpát, takarófóliát, egyszerű esőköpenyt is bekészíteni.  FEDETT SZÁLLÁST NEM TUDUNK BIZTOSÍTANI SENKINEK!
Egyéni szálláshelyek foglalása miatt ajánljuk az alábbi honlapokat: gyogyvizekvolgye.hu , egerszalokinfo.hu

HIGIÉNIA
A helyszínen épített kézmosós (férfi-női) zuhanyzók, illetve kézmosós mobil wc-k állnak a résztvevők rendelkezésére. Zuhanyzásra reggel, a program kezdése előtt, vagy nap közben szieszta időben, vagy az esti szentmise után van lehetőség.

ÉTKEZÉS
A helyszínen minden évben található egy jól feltöltött büfé.
Lehetőség van meleg egytálétel fogyasztására szerda délutántól vasárnap délig.
A konyhasátorban, minden nap megvásárolhatók az ehhez szükséges étkezési jegyek 720 Ft-os áron.

BIZTONSÁG
A tábor területét 24 órában szervezetten őrzi a felkészített önkéntes csapat, illetve a helyi Polgárőrség emberei is. Ebben az időszakban a Rendőrség is kiemelten van jelen. Ettől függetlenül a szervezők nem tudnak felelősséget vállalni semmilyen eltűnt értéktárgyért. Mindenki fokozottan vigyázzon értékeire!

KÖZLEKEDÉS

A távolsági buszjáratok Egerbe érkeznek, ahonnan szinte félóránként indul busz Egerszalókra. Vonattal közlekedőknek a Budapest-Miskolc vonalon kell a számukra legkedvezőbb járatot kiválasztaniuk. Az esetek döntő többségében, Füzesabonynál át kell szállni, (van közvetlen Budapest-Eger járat is, csak ritkábban) ahonnan van csatlakozás Egerbe. A Füzesabony-Eger út, vonattal mintegy 17 perc. Az egri vasútállomásról, a 11-12-14-es buszokkal lehet eljutni a Bazilika melletti buszpályaudvarig. Gyalogosan ez kb. negyed óra. Innen pedig, ahogyan fent említettük: autóbusszal vagy gyalogosan lehet a helyszínt megközelíteni.

HAZAUTAZÁS
Az utolsó napon külön buszokat indítunk a rendezvény helyszínétől Egerbe. A buszok egy része az autóbusz pályaudvarra, a másik része a MÁV állomásra megy. Kérünk mindenkit, aki vasúton utazik haza, a retúr jegyéről időben gondoskodjon, hogy ne alakuljon ki tumultus a jegypénztárnál a vonat indulása előtti percekben.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Bármilyen, a találkozóval kapcsolatos kérdéssel, problémával keress minket az iroda@fieger.hu címen vagy a +36-30-582-34-14 -as telefonszámon (a telefon csak munkaidőben elérhető: hétfőtől-péntekig 9 órától 16 óráig)!